Πιστεύετε οτι το δικαστικό Σύστημα στην Ελλάδα είναι αξιόπιστο ;

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο δικηγόρος, οι υπεξαιρέσεις και ο συγγενής βουλευτής

Μια σειρά περίεργων συμπτώσεων συμβαίνει στον Δικηγορικό Σύλλογο επαρχιακής πόλης της Πελοποννήσου. Δικηγόρος, ο οποίος έχει καταδίκες για υπεξαίρεση σε βάρος πολλών ανθρώπων συνεχίζει να συμπεριλαμβάνεται στις λίστες των δικηγόρων του τοπικού συλλόγου στο Διαδίκτυο.

Συνεχίζει να ασκεί δικηγορία παρόλο που η μικρή πόλη βοά για.... ατασθαλίες. Θεωρούμε εξαιρετικά ενδιαφέρον το όλο θέμα και το ερευνούμε διεξοδικά γιατί βλέπουμε περίεργες καθυστερήσεις, συναντάμε στόματα κλειστά και κυρίως αδιαφορία από Αρχές της Πολιτείας, οι οποίες είναι ενήμερες. 



Θέλουμε να πιστεύουμε πως θα αποδοθεί τελικά Δικαιοσύνη έστω και με καθυστέρηση αλλά σε κάθε περίπτωση το δικό μας χρέος είναι να πληροφορήσουμε την κοινή γνώμη για τις πραγματικές προεκτάσεις αυτής της θλιβερής ιστορίας. Μιας ιστορίας που δείχνει την πλήρη αδιαφορία για φαινόμενα διαφθοράς από την Ελληνική Πολιτεία. 

Η μέχρι τώρα αντιμετώπισή μας από θεσμικά όργανα που αντί να διευκολύνουν το λειτούργημά μας, δημιουργούν προσκόμματα επικαλούμενοι το γράμμα του νόμου και όχι την ουσία δεν θα εμποδίσουν την έρευνά μας για την αποκάλυψη ενός σκανδάλου. 

Αυτό που τελικά απευχόμαστε σεβόμενοι τον θεσμό της Δημοκρατίας, είναι να μην έχει ουδεμία σχέση με τις κωλυσιεργίες ο συγγενής βουλευτής του συγκεκριμένου προσώπου. 

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται και σύντομα θα έχουμε τεκμηριώσει απόλυτα τι έχει συμβεί στην «σκοτεινή» αυτή υπόθεση...

/www.zougla.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου